Linköpingshelg!

I går packade vi ihop oss och hoppade på X2000 mot Linköping - till lillkillens stora förtjusning!
Vi började resan med frukost i Bistron, väldigt gungigt men det fick gå ändå. Jag har väldigt lätt för att bli åksjuk...
Sen spelade vi spel, läste böcker och kollade på film, två timmar gick rätt fort!

Väl framme gick vi en sväng inom PressStop, jag letade efter en tidning som jag inte kunnat hitta i hela Hässleholm, i Linköping fanns den iaf :)

Runt elva var vi framme hos Emil - resans mål! Wilmer blev glad och fick den stora äran att hjälpa Emil att fixa tårta. Mycket grädde, jordgubbar på både ena och andra hållet och en väldans massa flaggor blev det! Mycket gott och somrigt!


Wilmers farmor, kusin Leo och faster Sofie och Niklas kom också på fikat. Trevligt, vi ses ju inte så ofta tyvärr!
Efter fikat åkte vi ut till Gamla Linköping och köpte godis i CloettaBoden och lekte på Fenomenmagasinet! Det var en rätt ostadig dag . vädermässigt, men efter vi lket färdigt och kom ut så dök solen upp!! Därför tog vi även en promenad bort till Valla, där Wilmer fick leka på lekplatsen och titta på kaninerna!






På kvällen bjöd Emil på mat och vi drack vin och spelade GuitarHero :) Superkul!! Det var inte helt enkelt att spela på expertläget... *s* Somnade till sist på soffan och blev väckt tidigt av min lille son som inte alls var så trött som alla vi andra...

Efter frukost och film sa vi Hej då! till Emil och gick ner i stan och åt lunch tillsammans med Susanne innan vårt tåg skulle gå hemåt! Mycket trevligt! :)



På tåget blev vi bjudna på smaskigt fika och Wilmer fick en pysselbok med kritor! Trevlig personal! Tack!!

Nu är det skönt att äntligen vara hemma! Wilmer sover och Oskar är i replokalen och jag bara sitter här med datorn i knät och lite godis i en påse! Underbart!!!

Kommentarer
Postat av: Susanne

Hej vännen!!

Nu är det väldigt viktigt att du skriver ett inlägg så snart du kan, så skriiiv!!! Nyfiken på hur du haft det ... Smilar med hela munnen

Puss & Kram

2008-07-25 @ 08:44:28
URL: http://blueangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0