Avslut!

Imorgon ska vi fira av våra största barn på jobbet!
De ska vandra vidare i livet och lämna förskolan bakom sig!

Jag är så stolt över dem!

Jag har haft förmånen att ha dem hos mig i fyra år,
jag vet inte hur jag ska kunna hålla tårarna borta imorgon!?

Det kommer att bli så ofantligt tomt, jag kommer att sakna dom så mycket!

Jag ska dock göra mitt bästa för att göra avslutet till ett glatt minne för dem!

:)

Söndag igen!

Jag har varit på väg att skriva här flera gånger den senaste tiden, men inte riktigt fått tummen ur...
Jag skrev en rubrik förra helgen, men den har ni uppenbarligen inte fått se. Ni får inte se den nu heller för jag sparar den tills nästa gång jag har behov av att gnälla! :)
Idag har jag inte så mycket att gnälla över, mer än att det är dags att åka till jobbet imorgon. Det är mysigare att vara hemma med sina barn!

Idag har varit en bra dag! Första halvan bestod av städning, bakning och sagoläsning och andra halvan av fika och klädvisning med mina vänner! Dagen börjades också med jättefint väder som nu övergått till ett rejält åskoväder! Ganska mysigt!

Igår var vi på fotbollsskola med Wilmer! Han tycker att det är jättekul! Jag hoppas att han snart ska börja våga ta för sig lite mer! Det är iaf kul att titta på de små när de ska försöka göra en massa olika övningar med bollen! För att inte tala om när de spelar "match" :) Hihi!
Man är ganska häftig när man spelar boll! :)

Annat som är värt att nämnas är att Ingrid börjat gå! Det är en ganska fantastisk händelse! Hon är underbart söt när hon går omkring här hemma! Hon har även börjat klättra upp på diverse grejer. Häromdagen gick hon iväg och sen hörde jag henne ropa "Mamma! Mamma! Mamma! Mamma!"... osv... Jag hittade henne stående upp i Wilmers säng, hur nöjd som helst! :) Härligt härligt, men farligt farligt... ;)

Nu får jag nog sluta skriva för idag, annars får ni väl värsta chocken efter min långa bloggtystnad...

I`ll be back!!

God morgon världen! :)

imag1370 (MMS)

God morgon världen! :)


RSS 2.0