Lilla gumman

I söndags var vi på stranden och grillade och badade!
Det har ni ju redan sett bilder från!

I alla fall så hade Ingrid fått lite röda prickar på magen och ryggen när vi kom hem, hon klagade inte på dem och det såg inte så illa ut.

Men idag, när barnen satt och ritade, så klagade hon på att det kliade och så ropade Wilmer att hon var alldeles röd. Så jag sprang ju dit och fick en smärre chock! Hon såg inte klok ut på ryggen! Stora utslag med upphöjda fält och röda kanter, och det kliade väldigt!
Jag fick lite panik och körde iväg med henne till akuten, det kom så plötsligt från ingenstans så jag blev lite rädd. Men på akuten fick vi ingen hjälp, mer än ett VIP-kort till vårdcentralen.Så vi åkte dit och fick sitta och vänta på en sköterska. När det var vår tur så fick Ingrid visa sin rygg, hon var så duktig! Sköterskan ville ha en kollega att titta på det också så vi fick vänta lite till. De sa att det var nån form av allergisk reaktion, men på vad kunde de inte säga. Vi skulle iaf ge henne antihistamin och hoppas på att det hjälper!

När vi kom hem så tog jag av alla kläder, då hade hon fått stora röda märken på benen också... Men det på ryggen började försvinna. Hon har hela tiden varit som vanligt, pigg och glad och aktiv! Nu när hon sovit middag och jag väckte henne efter två timmar så har hon fått likadna utslag som på ryggen fast nu på benen, armarna och magen...
Jag har googlat lite nu och det verkar vara nässelutslag! Hon verkar inte lida av det och hon har fått medicin. Så jag hoppas det ger sig! På torsdag skulle sköterskan ringa och kolla hur det var med min lilla!

Wilmer!!Ingrid!! 
 

Tar vara på det sista av sommaren! 

Kärlek
Tävlar om en plats på Emelies distanskurs!Jag behöver vinna den här platsen!

Jag behöver något som får mig upp ur soffan där jag häckat allt för länge!

Jag vill ha något som jag kan engagera mig i!
Jag älskar att fotografera - att fånga ögonblick!
Jag tycker att jag är ganska bra på kompostion,
men när det gäller inställningar och att kunna utnyttja min kameras möjligheter så är jag totalt nollad!
Det känns som ett väldigt slöseri, både med tid och talang :)
Jag har haft min systemkamera i snart fyra år och kör fortfarande på automatläge...

Jag vill lära mig!!
Jag vill utvecklas!!
Det är dags nu!!


Det vore en ära att få Emelie som vägledare!


 

RSS 2.0