Magproblem...

Usch... När jag och barnen kom hem igår, efter viktgrupp och besök hos mor och far, så kände jag att magkatarren var på väg... Jag slängde snabbt i mig lite medicin, men det hjälpte ju föga!!


Jag vaknade i natt och mådde riktigt risigt, hängde över toan en stund dock utan utdelning! Sov ett par timmar till, men i morse var det kört, pratade med Ulrik ett tag :( Jag hatar verkligen att kräkas!! Tur att barnen sov så jag slapp tänka på dem iaf. Jag har inte fått så mycket mat i mig idag, och jag har varit väldigt sliten, sov middag med Ingrid idag!

Vi skulle skolat in på dagis idag, men det fick vi skjuta upp till imorgon, jag ville inte gå dit och må skit och kanske behöva kräkas! Nu känns det som att det är bättre balans i magen iaf! Tror att det blir lite medicin iaf för säkerhets skull, vill inte vakna upp imorgon på samma sätt! Det finns bättre sätt att börja sin dag på!

Jag fick iag bestämt med Rolf igår att jag kan komma och väga mig någon annan söndag! Det känns fint!! Jag ville inte se siffrorna igår, ville inte riskera att bli knäckt, vill bara känna att jag ska komma dit om nån vecka och visa fina resultat!! Det ska bli intressant och mäta kroppsfettet igen, det var ganska högt när vi började...


För övrigt så är jag så himla stolt över min sambo som fixade Vasaloppet igår!!!! Så himla starkt och bra jobbat!! Jag är imponerad!
!

Avslut!

Idag ska vi ha avslutning med viktgruppen på gymmet.
Jag önskar att min vikt idag hade varit lite lägre så att jag fick avsluta med flaggan i topp!
Men tyvärr blir det inte så... av olika anledningar.
Men det får ta den tid det tar, jag är på väg och jag ska komma fram!
Jag hoppas att vi kommer att ha en uppföljning om några månader så att jag kan få visa fina resultat jag med!

Jag har för övrigt ruskig träningsvärk... körde Skivstång och Funwalk häromdagen, det tog där det skulle kan man säga!! :) Härligt!!!
Imorgon ska jag försöka gå på Lindas pass, Puls Cirkel och Funwalk! Måste ju stötta min vän! ;)

Ut och rör på er!! ;)
Jag och Ingrid ska åka och fira min pappa, Wilmer är redan där och Oskar är i spåret och på väg mot Mora!!

RSS 2.0